Home > Projecten > YO! Blog > Weblogs > Afscheid nemen doet pijn...

Afscheid nemen doet pijn...

14-1-2011 Suzanne | Reacties

Afgelopen dinsdag hebben we met kantoor afscheid genomen van Saskia met een heerlijke lunch! Na 10 jaar gaat zij haar horizon verbreden. En wij gaan haar heel erg missen.

copyright: Yo! OperaSaskia houdt van vogels. Dus wat doe je dan? Dan maak je De Grote Vogelaars & Twitchers Quiz!

Als een volleerd quizmaster sleepte Debora ons erdoorheen. Saskia wist bijna alle antwoorden, op een paar jokervogels na dan.

Na een mooie speech van Anthony kreeg ze een afscheidscadeau: prachtige zoetwaterparels.copyright: Yo! Opera

Het officiële afscheid volgt nog. Maar we wensen Saskia vast alle geluk toe in de nieuwe projecten waar ze zich met hart en ziel op stort!Saskia van de Ree 14-1-2011
Lieve Yo! Opera collega's,
Ontzettend bedankt voor de haring (of was het nou makreel), feestelijke salades en super chocoladetaart; voor de klacht van de wulp, het geklepper van de ooievaars en het helpen sjouwen dinsdag. Het is niet te geloven, ik heb nu echt m'n sleutel ingeleverd. Ik ga jullie en Yo! Opera ontzettend missen. Maar de toekomst trekt!

Jullie weten: afscheid nemen is niet weggaan. We gaan elkaar echt nog tegenkomen. Is het niet in Utrecht dan wel op Malta (?!). Jullie kennen me langer dan vandaag: ik betrek m'n netwerk bij alles wat ik doe, met hart en ziel. Dus.....
lieve groet en
tot spoedig,
Saskia
Jos 17-1-2011
zeker als ik de foto's zie vind ik het jammer dat ik er niet bij kon zijn. Het beste Saskia,

groet,

Jos


Stuur door Print
|